Libnet.ro
UNICEF

20:00

Momentul cand timpul a stat in loc: 43 de ani de la cutremurul din `77, cand sute de oameni au pierit si zeci de cladiri s-au prabusit (VIDEO)

B1 B1,
Momentul cand timpul a stat in loc: 43 de ani de la cutremurul din `77, cand sute de oameni au pierit si zeci de cladiri s-au prabusit (VIDEO)

Azi se implinesc 43 de ani de la tragicul cutremur din 1977, cand sute de oameni si-au pierdut viata, iar zeci de cladiri s-au prabusit. Cutremurul a durat 55 de secunde, iar efectele au fost dramatice, atat in. continuă pe B1

La 43 de ani de la cutremurul dezastruos din 1977, doar una din cinci locuinte este asigurata

La 43 de ani de la cutremurul dezastruos din 1977, doar una din cinci locuinte este asigurata, a anuntat miercuri Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR).

VIDEO 43 de ani de la cutremurul din 1977, cel mai puternic din istoria recenta a Romaniei. Raed Arafat: Pe partea de prevenire, nu am avansat mult pentru ca prevenire inseamna consolidarea cladirilor

Astazi se implinesc 43 de ani de la cel mai puternic cutremur din istoria recenta a Romaniei, care a lasat in urma peste 1. 500 de morti, 11. 000 de raniti si zeci de mii de cladiri prabusite sau avariate. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca cea mai mare problema o reprezinta in continuare starea imobilelor: Pentru cladirile vechi care sunt cu risc seismic si despre care continuam sa spunem ca trebuie sa fie consolidate sau chiar demolate si inlocuite, aici pot sa spun ca evolutia este lenta si nu este numai vorba de Bucuresti.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )